Happi Hematologie

De alles-in-1 app die jou als patiënt de mogelijkheid geeft regie te nemen over ziekte en gezondheid. Van registratie van bijwerkingen tot een goede consult voorbereiding en van het meten van je kwaliteit van leven tot een goed overzicht van je medicijnen. Zo ondersteunt de Happi Hematologie app jou en je behandelteam maximaal in je behandeling. 

Persoonlijke gezondheidsdoelen

Geeft de 3 gezondheidsdoelen (ziekte activiteit, gezondheidsbeleving en kwaliteit van leven) weer, zodat je meer inzicht krijgt in hoe het met je gaat. Je kunt hier eenvoudig zien als er veranderingen optreden.

Bereid je consult voor

Bereid het consult met je behandelaar voor en denk na over wat je wilt bespreken. De Happi hematologie app helpt je hierbij door alle onderwerpen op een eenvoudige manier met je door te nemen. Dit is zichtbaar voor je behandelaar in het Happi portaal.

Ziekteactiviteit

Bepaal eenvoudig hoeveel last je van je ziekte hebt met voor jouw ziekte specifiek samengestelde vragenlijsten. Daarop kan je behandelaar de juiste behandeling afstemmen.

Wat doet Happi nog meer ?

Mijn medicatie

Geeft een overzicht van je medicatie en de mogelijkheid om je inname-tijd van je medicatie automatisch aan te passen aan de tijdzone waarin je op reis bent.

Informatie

Biedt informatie over verschillende onderwerpen zoals hoe je voor te bereiden op de chemotherapie en wat je moet doen tijdens de behandeling. Daarnaast staan er adviezen over bewegen bij kanker of over voeding.

Alles-in-1 app die samen met het portaal zorg op afstand mogelijk maakt 

Hoe werkt het?

Installeren

Download de Happi app in een van de app stores en installeer deze op je telefoon.

Stel je doelen in

Met behulp van specifieke gezondheidsdoelen heb je snel inzicht in hoe het met je gaat.

Connect je behandelaar

Via het Happi portaal kan je behandelteam op afstand meekijken met de uitslagen in de Happi app en je zo ondersteunen in je behandeling.

Happi Hematologie partners

Download de app

Download de app en neem de regie over jouw gezondheid